Bel ons op: 0317-412705

  • 0
Boya Draadloze XLR Zender BY-WXLR8 Pro voor BY-WM8 Pro
Reviews | Review toevoegen

Levering direct uit magazijn, bij ophalen in de winkel levering de volgende werkdag en besteld voor 15.00 uur

Artikelnummer

350345 

EAN

6971008023930  

€ 139,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken

Boya Draadloze XLR Zender BY-WXLR8 Pro voor BY-WM8 Pro

De Boya BY-WXLR8 Pro is een draadloze XLR-zender, welke u kunt gebruiken met het Boya draadloze microfoonsysteem BY-WM8 Pro. Deze zender is compatibel met handheld- of condensatormicrofoons met XLR-uitgang, bijvoorbeeld de BY-HM100 (zie optionele accessoires). De zender beschikt naast een XLR-ingang ook over een 3,5mm lijningang. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een audiomixer verbinden met de zender.

De BY-WXLR8 Pro beschikt over een overzichtelijk LCD-scherm, waarop u eenvoudig de verschillende instellingen bepaalt. Zo kunt u het volume, kanaal en modus (stereo of mono) instellen. Bij de kanalen heeft u de keuze uit kanaalgroep A of B en 48 kanaalnummers. Om de BY-WXLR8 Pro veilig en eenvoudig te vervoeren wordt een kunstlederen opberghoes meegeleverd. U kunt de draadloze zender ook tijdens gebruik in dit hoesje plaatsen. De XLR-zender functioneert op twee AA-batterijen (niet inbegrepen). 

Toepassing Boya BY-WXLR8 Pro

Om de zender te gebruiken plaatst u twee AA-batterijen in het compartiment aan de achterzijde. Door de vergrendelingsring naar rechts te draaien maakt u de microfoon vast aan de zender; draai de ring naar links om te ontkoppelen. Een optioneel verkrijgbare ontvanger sluit u aan op uw camera. Vervolgens kunt u de unit opstarten middels de power/mute-knop aan de onderzijde (lang indrukken voor in- en uitschakelen van de zender, kort indrukken om de mutefunctie in- en uit te schakelen). Als de BY-WXL8 Pro is opgestart zal het LED-lampje blauw kleuren, mits voldoende batterij. Bij een low-battery status geeft dit lampje een rode kleur. Wanneer het LED-lampje rood knippert, heeft u de mute-functie ingeschakeld.

Levering:

  • 1x Boya XLR Zender BY-WXLR8 Pro
  • 1x Kunstlederen opberghoes
  • 1x Handleiding
  • 1x Kleurenverpakking met Opvulfoam
Merk: Help Boya
Afmetingen (mm): Help 117 x 57 x 45,5
Gewicht: Help 160 gram
Frequentiebereik: Help 556.71 MHz-575.98 MHz (Kanaalgroep A) | 576.39 MHz-595.66 MHz (Kanaalgroep B)
Microfoon aansluiting: Help XLR
Stroomvoorziening: Help AA batterij (niet meegeleverd)
Type: Help Handheld, Lavalier (dasspeld), Draadloze microfoons

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Wij maken op de website gebruik van cookies om het bezoekersaantal te meten en de inhoud te verbeteren. Natuurlijk vragen wij eerst om jouw toestemming.