Bel ons op: 0317-412705

  • 0
Konus Microscoop Digiscience 10x-300x
0 Reviews | Review toevoegen

Levering direct uit magazijn, bij ophalen in de winkel levering de volgende werkdag en besteld voor 15.00 uur

Artikelnummer

435024 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8002620050245  

€ 269,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Konus Microscoop Digiscience 10x-300x

De Konus Microscoop Digiscience 10x-300x is een echte doorbraak op het gebied van de microscoop. Het is volledig digitaal en wordt geleverd met een 5 inch LCD scherm en kan gemiddeld drie uur aaneengesloten op de oplaadbare batterij functioneren. De Konus Microscoop Digiscience 10x-300x werkt als een biologische en stereoscopische microscoop om geprepareerde objectglaasjes maar ook kleine voorwerpen te observeren. Doordat de Konus Digiscience 10x-300x aangesloten kan worden op een TV of computer is deze microscoop uiterst geschikt om te gebruiken tijdens presentaties en/of studies.

Toepassing Konus Microscoop Digiscience 10x-300x

Doordat de Konus Microscoop Digiscience 10x-300x over een geïntegreerde oplaadbare batterij beschikt kan deze overal gebruikt worden om geprepareerde objectglaasjes of kleine voorwerpen te observeren en/of te bestuderen. Het opladen kan door middel van de Mini-USB kabel en de USB-poort van een computer of laptop. Met een los verkrijgbare USB-adapter kan de Konus Microscoop ook via de netspanning opgeladen worden. Het opladen duurt ongeveer vier uur, waarna hij gemiddeld drie uur aaneengesloten gebruikt kan worden. 
Voordat u de Digiscience 10x-300x aanzet dient u eerst het meegeverde MicroSD kaartje te plaatsen wanneer de microscoop op een accu gebruikt wordt. Wanneer het beeld op een computer getoond moet worden, moet het MicroSD kaartje juist niet geplaatst worden. Als de Konus Microscoop aangezet wordt kunnen in het menu eenvoudig voorkeursinstellingen opgeslagen worden. Dit menu bereikt u door onder het scherm op het tandwiel te drukken waarna u er met de pijltjes doorheen kunt navigeren. Met de OK-knop worden de wijzigingen opgeslagen.

Aan de linkerkant van het scherm plaatst u de HDMI- of Videokabel wanneer u het beeld op een televisie wilt bekijken. Ook kunt u het beeld op de computer of laptop bekijken door de Konus Microscoop Digiscience 10x-300x met de USB-kabel te verbinden. Aan de rechterkant van het schermpje vindt u twee wieltjes waarmee u de oplicht verlichting kunt wijzigen. Het onderste wieltje gebruikt u om nog meer (digitaal) in te zoomen. Op de voet vindt u aan de rechterkant een wieltje waarmee u de hoeveelheid doorlicht kunt instellen.

In het midden van de microscoop ziet u aan beide zijden een draaiwiel waarmee u meer of minder ruimte kunt creëren voor het onderwerp. Nu kan eenvoudig scherp gesteld worden met het focuswiel waarna eenvoudig een afbeelding wordt opgeslagen wanneer de foto-toets wordt ingedrukt.

 

Levering:

  • 1x Konus Microscoop Digiscience 10x-300x
  • 1x HDMI - MicroHDMI-kabel
  • 1x USB - MicroUSB kabel
  • 1x Videokabel
  • 1x 4GB MicroSD-kaart
  • 1x Liniaal
  • 1x Software op CD (Windows 7 of later of Mac 10.14 of later)
  • 1x Handleiding (Engels en Duits)
erk: Help Konus
Type: Help Digitaal, Biologisch, Stereo, LCD
Gebruik: Help Cellen, Micro-organismen, Weefsel, Bloed, Gesteente, Mineralen, Fossielen, Munten, Postzegels, Electronica, Insecten, Planten
Verlichting: Help Oplicht, Doorlicht, Oplicht en doorlicht
Gebruiker: Help Beginner, Gevorderd
Kleur body: Help Wit
Materiaal body: Help Kunststof
Batterijen: Help Oplaadbaar
Vergroting: Help 10-300x
Soort kop: Help LCD scherm

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Wij maken op de website gebruik van cookies om het bezoekersaantal te meten en de inhoud te verbeteren. Natuurlijk vragen wij eerst om jouw toestemming.