Bel ons op: 0317-412705

  • 0
Saramonic XLR3-F naar USB-C Adapter UTC-XLR
0 Reviews | Review toevoegen

Verwachte levertijd: 2020.05.25

Artikelnummer

189461 

EAN

4897040888295  

€ 86,95
Prijs per 

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Saramonic XLR3-F naar USB-C Adapter UTC-XLR

De Saramonic XLR3-F naar USB-C Adapter UTC-XLR is een 6 meter lange adapterkabel, waarmee u XLR-microfoons kunt aansluiten op een device met USB-C aansluiting. Dit maakt de adapter een geschikte accessoire voor gebruik met bijvoorbeeld Android smartphones. De Saramonic-adapter beschikt over een kwalitatief hoogwaardige signaalconverter, waardoor u geluiden betrouwbaar en in professionele kwaliteit kunt opnemen.

De UTC-XLR beschikt aan de ene zijde over een female XLR-connector die u in de betreffende microfoon kunt pluggen. Aan het andere uiteinde beschikt de adapter over een male USB-C interface. Microfoons die u in combinatie met deze adapter kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld dynamische microfoons of condensatormicrofoons (zie optionele accessoires).

De adapter zelf werkt zonder batterijen en wordt van stroom voorzien door het aangesloten device, bijvoorbeeld uw Android smartphone. De UTC-XLR levert echter geen fantoomvoeding, dus indien u een condensatormicrofoon gebruikt dient deze zichzelf van stroom te kunnen voorzien (bijvoorbeeld via batterij). Dynamische microfoons hebben geen enkele stroomvoorziening nodig.

Toepassing Saramonic UTC-XLR

De adapter is een geschikte accessoire wanneer u betrouwbare opnames wilt maken met uw Android smartphone en u over een XLR-microfoon beschikt. De kabellengte van 6 meter maakt het mogelijk om ook op grotere afstanden opnames te maken.

Levering:

  • 1x Saramonic XLR3-F naar USB-C Adapter UTC-XLR (6m)
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Full-color verpakking
Merk: Help Saramonic
Geschikt voor: Help Smartphone, Laptop
Afmetingen (mm): Help 6 meter (kabellengte)
Gewicht: Help 138 gram
Frequentiebereik: Help 20Hz-20kHz
Signaal-ruisverhouding: Help < -76dB
Microfoon aansluiting: Help XLR
Verbinding (draadloos): Help Bekabeld

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Wij maken op de website gebruik van cookies om het bezoekersaantal te meten en de inhoud te verbeteren. Natuurlijk vragen wij eerst om jouw toestemming.