Bel ons op: 0317-412705

  • 0
Het Lightroom Mobile Boek door Scott Kelby
Het Lightroom Mobile Boek door Scott Kelby
Reviews | Review toevoegen

Het Lightroom Mobile Boek door Scott Kelby

Artikelnummer

9789059409408 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

9789059409408  

€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken

Het Lightroom Mobile Boek door Scott Kelby door Scott Kelby

Dit boek legt alles uit op de bekende Scott Kelby-manier: hij leert je met Lightroom Mobile werken zoals hij het aan een vriend zou uitleggen. Hij laat daarbij technojargon en achterliggende complexiteiten achterwege. Kelby komt direct tot de kern van de zaak en laat je zien hoe je snel aan de slag gaat, hoe je het meeste uit de verbluffende mogelijkheden van Lightroom Mobile haalt en zelfs hoe je dingen doet die met Lightroom voor de desktopcomputer niet mogelijk zijn.

Scott werkt al vanaf het begin met Lightroom Mobile en ieder jaar geeft hij les in Lightroom Mobile op de Photoshop World Conference. Hij weet als geen ander tegen welke problemen gebruikers aan lopen en hij weet precies hoe de valkuilen omzeild moeten worden, zodat je optimaal kunt genieten van de vrijheid die het werken op een mobiel apparaat biedt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Wij maken op de website gebruik van cookies om het bezoekersaantal te meten en de inhoud te verbeteren. Natuurlijk vragen wij eerst om jouw toestemming.