Bel ons op: 0317-412705

  • 0

filters



Fotolijsten in vele materialen verkrijgbaar


Ben je op zoek naar een passende fotolijst? Of dat nu is voor een portretfoto, poster of tekening Camera4u heeft een ruim online aanbod aan lijsten, van eenvoudig kunststof of aluminium tot klassiek met een passepartout.

Kijk bij u gekozen fotolijst naar onze productbundels voor de mogelijkheid om direct een foto mee te bestellen en welke wij direct dan voor u inlijsten!​

De houten fotolijst is de klassieker onder de lijsten. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen en kunnen worden gebruikt voor foto's, tekeningen en aquarellen.

De kunststof lijst is leverbaar in vele kleuren en daardoor is er altijd wel een kleur te vinden die past in de sfeer thuis. Het voordeel van een kunstof lijst is dat hij voordelig is en dat het wisselen van foto's gemakkelijk gaat door de metalen verstelclips aan de achterkant los te maken.

Een aluminium lijst is strak en tijdloos en past bij een moderne stijl of dat nu thuis is of op kantoor. Een aluminium lijst is stevig en licht in gewicht en verkrijgbaar met een smal of breed profiel.


 
Bezig met laden...

Wij maken op de website gebruik van cookies om het bezoekersaantal te meten en de inhoud te verbeteren. Natuurlijk vragen wij eerst om jouw toestemming.
Accepteer geselecteerde cookies